View Single Post
Old 15 May 2005, 17:36   #4
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ei, hai sä fim obiectivi...
"Aeroportul" äl dintâi, dupä romanul lui Arthur Hailey, era chiar bun. El a deschis seria. Pe urmä, a venit cäcäläu Märia-Ta de "aeroporturi" (numerotate cu ani!!!), unul mai idiot ca altul. Mi-l amintesc pe äla ('75-u') de o cretinätate absconsä, în care Karen Black pilota avionul.
Totusi, unele dintre retetele catastrofelor au reusit (în special cele produse de Irwin Allen). All times favoritul meu rämâne "The Poseidon Adventure" (Lewis Teague, pare-mi-se...?) - sechelat cu laba tristä "Noi aventuri pe vasul Poseidon". Nici "The Towering Inferno" nu-i de lepädat, al lui Guillermin. Sau, mai încoace, "Dante's Peak". Dar astea räsäreau ca mägarii printre oi ca "Vulcanul" äla cu Paul Newman (ENERVANT de prost!), "Vulcanul" ästälalt mai nou, când spârcâie lava-n Los Angeles, "Flood", "Suspendati de un fir", si multe altele.
A, si sä nu uitäm recentul trend cu asteroizi. Pânä si "Armageddon", care era bun, era prost!
Si, evident, nenumäratele "Titanic"-uri. Ca valoare absolutä, favoritul meu e "A Night to Remember", dupä cartea lui Walter Lord.
Plus o notä bunä pentru secventa zglobiu-catastroficä din finalul lui "Silver Streak", de Arthur Hiller.
Si, evident, träsnitoarele "Airplane I" si "II", care-l täiau pânä si pe Mel Brooks!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif