Thread: Scurt-metraje
View Single Post
Old 15 May 2005, 14:57   #93
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am vazut si eu "Daca aveti un minut" de vreo cateva ori, si mi-a placut foarte mult. mi s-a parut o comedie foarte reusita care insa atingi si aspecte serioase.

Calatorie la oras nu m-a impresionat niciodata in mod deosebit si a fost o surpriza pentru mine sa descopr ce succes a avut acest film. Visul lui liviu mi-a placut mai mult dar nu sunt sigura ca e mai bine realizat. Porumboiu mi se pare un regizor ce trebuie urmarit in continuare pentru eu cred ca are ceva de spus.

Intr-o perioada mi-a placut cam tot ce facea Alex Ionescu dar Premium m-a dezamagit mult si deocamdata il privesc cu scepticism. s-ar putea sa fie unul dintre regizorii caruia facultatea sa nu-i fii priit absolut deloc (intrucat scurtmetrajele sale de la inceput erau mult mai interesante si inovatoare decat ultimile)...
Dintre scurtmetrajele care au parut in ultimii ani si care mi-au placut, as mai mentiona si Apartamentul care mi s-a parut simplu dar foarte bine realizat...