Doresc sa aflu titlul unui film vechi.
Doresc sa aflu titlul in limba engleza al unui film vechi, pe care l-a difuzat TVR-ul pe timpul lui Ceausescu. Nu sunt sigur, dar a fost tradus parca ceva de genul "Suspendati de un fir" si in care actiunea se petrecea intr-o telecabina blocata undeva pe la jumatatea drumului dintre cele doua puncte de trafic de pe un munte.
Intrucat am observat ca in urma postarii mele au aparut ceva comentarii, iar eu, spre rusinea mea, nu am mai trecut de mult timp pe aici, simt nevoia sa clarific situatia. Dupa cativa ani de cautari am aflat cu se numea filmul cu telecabina si anume Hanging By A Thread (1979), iar ulterior l-am si revazut. Este un film facut pentru televiziune avandu-l ca producator pe renumitul Irwin Allen supranumit si "master of disaster movies" care si-a pus amprenta asupra celor mai celebre filme cu dezastre din acea perioada, cum ar fi: The Towering Inferno (Infernul din zgarie nori), When Time Ran Out (Vulcanul), The Poseidon Adventure, Beyond The Poseidon Adventure, The Swarm, etc. Hanging By A Thread a aparut de aproximativ un an pe dvd si se vinde pe amazom.com cu 16,49 $.
Last edited by valyionsc : 18 Jun 2011 at 09:37.
|