Originally Posted by Alex Leo Serban:
no, i'm sorry; decizia mea e luata. oricum, nu prea vad rostul acestei comedii: cred ca insisi membrii cinemagia ar trebui sa-si aleaga reprezentantii!
|
Alex Leo Serban are o jumatate de dreptate: atata vreme cat rezultatele sint confidentiale - in sensul ca oricum motivele alegerii unora in detrimentul altora nu apar pe sait (sau pe pm, ca sa nu facem poporul de rasu asta - :lol: ), ori motivele pentru care cei ce nu sint alesi nu au meritat onoarea asta (daca vin din partea profesionistilor, unele observatii pot fi interesante) - povestea pare o comedie (accentul pe silaba a doua "me").
Pe de alta parte, atata vreme cat de la inceput ALS a intrat in afacerea asta, nu prea aveau rostul toate intamplarile de acum. Seamana a 'romanian tale'.
In vederea concursului viitor, de va mai fi vreunul, poate ca ar trebui puse anumite restrictii legate de vechimea pe forum (vechimea in mesaje, nu ca timp petrecut pe sait fara a posta, astfel incat sa fie clara treaba - important este sa fii membru activ cinemagia! cum e acum... ma rog).
Cat despre alegerea juriului de catre forumisti, in masura in care alegerile sint motivate, cred ca este mai buna solutia actuala (poate parea obiectiva, poate!).
Altfel, daca textele nu sint pe masura filmelor discutate, o fi mai bun juriul de anul trecut...
:sleep: (I go to ~)