pt nume
'demonstratia' ta a fost penibila: o succesiune de informatii care sint de domeniu public :lol: dar probabil ca nu stii ce inseamna, intr-adevar, plagiat - ar fi o explicatie; sau ca, orbit de furia impotriva mea, dai rateuri logice...
asadar: nu e nimic 'jenant' in ce am scris eu - atunci sau acum.
nu ma face sa repet ce ti-am explicat pe mp: daca te incalzeste cu ceva, gindeste-te ca este vorba de texte cu dubla paternitate - mai mult nu pot sa spun! (si, oricum, faptul ca procinema-ul ajunsese o revista atit de buna mi se datoreaza, in parte, si mie: ca-ti convine sau nu, e un adevar... demonstrabil

)
probabil insa ca nici aceste rinduri nu te vor convinge; cum ai recunoscut chiar tu, esti de rea credinta. as mai adauga ceva: esti un tip trist - mereu pus pe hartza, neiubitor decit de putine lucruri (alea care-ti confirma 'agenda'...), nesatisfacut, tare-n clantza, dar probabil moale altundeva.
nu regret ca te-am cunoscut (orice sut in fund e un pas inainte

), dar nu-mi pare bine ca am ajuns sa dialoghez cu tine, chiar si asa, virtual.
PS pt a nu exista nici o suspiciune, declar aici ca - avind in vedere deteriorarea iremediabila a 'comertului' meu cu numitul nume - ma retrag din 'grupul de 3' care va decide juriul cinemagia; recunosc, nu (mai) pot fi 'obiectiv'... whatever that means.