Cam aiurea ca numai mie mi-a fost sters mesajul atata timp cat si cele dinaintea mea nu faceau decat sa insire titluri de filme... Oricum nu eu sunt moderator dar e cam aiurea sa dai detalii in legatura cu finaluri de filme fara ca involuntar sa lansezi SPOILERE.
In alata ordine de idei:
FIGHT CLUB finalul in care Norton se trezeste la realitate, ultima scena cu cladirea prabusindu-se si Nrton & Carter tinandu-se de mana
LEON Moartea lui Leon in tunel, "This is for Matilda"
LOST THINGS Bucla de final, senzatia de deja-vu
WRONG TURN twistul de final, drum & intamplari ciudate=coma
APOCALYPSE NOW ultimele 20 de minute sunt halucinante: monologurile lui Kurtz, personajul lui Dennis Hopper, starea indusa de nebunie, de sfarsit al fiintei umane
28 DAYS LATER Intrebarea pe care Danny Boyle o pune: in unele circumstante, cine sunt adevaratii monstrii?
THE SILANCE OF THE LAMBS Evadarea lui Lecter, discutia la telefon dintre el si Clarice cu "Have the lambs stopped screaming?" si "I'm having an old friend for dinner"
THE SHINIG Kubrick nu respecta cartea lui King (Jack pare sarit de pe fix cam de la inceput si in final il omoara pe Halloran) scena in care Jack sparge usa de la baie si cu o privire de nebun pe fata exclama: "Here's Johnny!"
NAPOLEON DYNAMITE Faza cand danseaza Jamiroquai pentru Pedro la alegeri; oricum tot filmul e demential!
JACKIE BROWN Furul in sine al banilor si prinderea lui Ordell, scena in care Samuel L. Jackson il impusca pe DeNiro
ONE FLEW OVER THE CUCKOO'S NEST Petrecerea care se termina prost, distrugerea lui McMurphy
ANGELS IN AMERICA Moartea lui Roy, calatoria in rai a Profetului, replica cu "You should sue God"
THE DEVIL'S ADVOCATE "Vanity, definitely my favourite sin!"