View Single Post
Old 11 May 2005, 09:09   #25
manatsuia
Novice

manatsuia

Il las putin deoparte pe marele Will ca am o mare problema ce a aparut aici si va rog sa ma luminati. „Marele public”? – Cine e marele public? Ce face el si care sunt filmele/spectacolele/textele (literare, poetice, teatrale) care i se dedica? Dar cealata parte a publicului?
Clara scria intr-un alt „subiect”: „Ajunsesem sa cred ca nu mai e nimeni pe aici care se pricepe sa deosebeasca o opera de arta de spam-ul nostru cel de toate zilele, cu care suntem atat de ghiftuiti incat aproape nu mai putem simti gustul adevarat al lucrurilor si al vietii.” – acum poate interpretez, poate si poate ca nu am inteles corect dar am impresia ca tocmai asta e problema: - spam-ul nostru cel de toate zilele nu sunt chestiile adresate marelui public. Nu asta e „marele public”. Daca da; daca am vazut treba cat de cat corecta va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine unde este granita dintre filmul/spectacolul intre marele public si ceilalti (zholdac- el a recuonsut asta - a facut un spectacol pentru cei ce vor sa-l vada nu pentru toti.)
Pls sa nu va simtiti atacati sau criticati - nu am avut in gand asta, ci chiar treaba cu Marele Public imi macina de multa vreme mintea si nu i-am gasit raspuns.
Va multumesc. :?
manatsuia is offline   Reply With Quote sendpm.gif