View Single Post
Old 10 May 2005, 20:08   #12
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Originally Posted by EgoN:
in rest: dupa reclamele din b24fun ma asteptam la un produs putin mai underground, ceva gen "cultura urbana - cultura coboara in strada". NU la prezentari despre cafenele stylish ale bucurestiului.
un produs elegant, cu hartie lucioasa, pe care uneori literele aluneca usor din cauza lipsei de greutate.

o sa-i transmit tipului din reclama ca a creat prea multe asteptari de la revista, o sa-l amuze asta ...totusi si eu am ramas cu aceeasi senzatie, ca revista o sa fie mai 'calitativa' decit 'cantitativa', puteau s-o faca mai subtire si numai cu subiecte gen cronicile de film, Cristi Puiu etc... cred ca cei de acolo ar trebuie sa pozitioneze revista cam la 180 de grade de restul gramezii de pe taraba, pentru ca e loc destul, iar o publicatie de genul asta isi poate permite sa faca si chestii mai radicale... nu prea-mi place nici partea de grafica si layout, se poate imbunatati si asta (arata bine pe la 'brand new girls in literatura romina', desi e mai greu de citit)... cu toate astea, bine ca a aparut, sper sa aiba o viata destul de lunga..