View Single Post
Old 10 May 2005, 12:28   #23
Clara Hauptmann
Novice
 
Clara Hauptmann
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 11
Originally Posted by Pitbull:
Clara, esti nedreaptä cu Manatsuia, când spui cä nu Shakespeare îl intereseazä, ci advertisingul. Nimic din ce afirmä el nu sugereazä cä ar fi o asemenea curvä publicitarä. Omul cautä onest solutii - si numai cine nu gândeste, nu greseste!
Altfel, ai dreptate cä acum ne macinä toana renuntärii la text. Sper sä ne vindecäm repede - cäci la Marele Will (ca si la altii mai mult sau mai putin comparabili cu el) textul e superb.
În sfârsit: n-am väzut acel "Hamlet" de la Cluj, dar dacä fantoma semäna cu Darth Vader... Hehe, ce gugumänie! Dacä a fost voit - atunci, de ce? Doar pentru cä era "tatäl" (het vader - cum spun olandezii)? Personal, mai degrabä l-as fi darthvaderizat pe Fortinbras!

Pit,
Sper sa nu fiu "nedreapta" si cu tine, dar trebuie sa-ti spun ca n-am nimic impotriva publicitatii pe care cineva gaseste potrivit sa si-o faca in vreun fel care ii este la indemana.Totul e sa fie cinstit in demersul sau pro domo.
In ceea ce te priveste(si a propos de "imagine', de publicitate, sa zicem), n-ar fi rau poate sa folosesti o fatza mai "umana".Stii, uneori trebuie sa treaca si 1000 de ani pana sa te mai poti reincarna ca om.
Faci conexiuni interesante, asa ca poate imi explici si de ce regina semana cu Cruella(din "101 dalmatieni"), Ofelia juca golf si se matzaia ca o Lolita excentrica de la caminul cultural, de ce a fost distribuit in rolul lui Hamlet, Sorin Leoveanu, care are un nas carn de toata frumusetea(anume facut pentru un Dinu Paturica al artelor dramatice)si caruia i s-a dat cu spray verde in parul valvoi gen punk{ in primele nu stiu cate spectacole, apoi parca o fost ras(in cap)(?)}. Ma rog, poate sunt nedreapta si aici. Si Mel Gibson a jucat in "Hamlet" desi are degetzele patratoase, de om cat se poate de practic, fund mare si ochi rotunzi, rotunzi, lipsiti de orice gand melancolico-sinucigas.
Uneori ma gandesc si eu ca sunt nedreapta.
Sa plec la manastire?
__________________
"Cat adevar suporta, cat adevar indrazneste un spirit?"(Fr.Nietzsche)
Clara Hauptmann is offline   Reply With Quote sendpm.gif