Originally Posted by Alex Leo Serban:
PS da tot nu-nteleg de ce zici de 'ajutoare...' ca e 'prost filmat': mie mi se pare ca e exact ce trebuie!? fiecare poveste isi alege modul de filmare: filmul lui hanno filmat ca '17 minute...' sau 'trafic' ar fi fost o aiureala cu pretentii, astea doo filmate ca 'ajutoarele...' - below the subject.
c my point?
|
E la nivelu' de abecedar cu imagini (ci' de rau po' sa fiu). I mean, cum on, de ce simplu cind se poate complicat? De ce faci un set up ca la TVR - Viata Satelor, si faci un pan din ala cu biserica din deal? De ce imi arata, intr-un mod asa penibil, cu PD de calendar, ca trec zilele. Eu nu ma prindeam?
Si, dincolo de maniera aia clasica, asezata (in sensu de punct de statie fix si nemiscat ca gorunii, sau ce pomi or creste prin zonele alea) de filmare, m-au enervat grav glumitele. Ce sa-ti spun: la sfirsit vamesu roman si corupt pina-n maduva oaselor, ne face cu ochiul. Vaca vine la chef si romanii o tin numai intr-o petrecere, dragutii de ei, ospitalierii de iei, cinta-mi-ar in frunza pe care o tai eu la ciini.
Da' sint de acord cu ce ai zis mai sus, cum ca fiecare film are imaginea pe care si-o merita (vezi cit de tendentios po' sa de vin?).