Salut,
O mare placere sa gasesc forumul asta pe net..nu auzisem de site si l-am gasit pe google intamplator.Felicitari pt idee.
Problema mea consta in realizarea a doua scenarii.Nu am experienta in domeniu inca.Am ideea si povestea dar din pacate nu reusesc sa o pun pe hartie asa cum imi doresc.Asta fiind si motivul pentru care am ratat concursul de scenaristica HBO.Am mai scris in trecut putina proza si versuri(fiind vocal intr-o trupa) dar cand e vorba de dialoguri/monologuri/etc gasesc pierdere de timp sa ma apuc de studiat si aplicat.
Daca careva dintre voi - cei ce cititi acest post - ma poate ajuta cu sugestii, informatii si mai ales contacte cu oameni disponibili pt a pune in practica aceste 2 proiecte ar fi ideal.
Eu locuiesc in bucureasti si am timpul disponibil.Am debutat in actorie la inceputul anului si am decis sa ma dedic acestui mod de viata

.
Ma puteti contacta pe privat, email sau messengers la fel ca si nr de tel: 0720 720 211 -Vlad-pt orice informatie
Mentionez ca odata realizate, aceste proiecte vor putea fi puse pe pelicula in cel mai scurt timp posibil.Sper ca pana la sfarsitul anului sa reusesc realizarea unui trailer macar.