Originally Posted by Terror_IST:
Da, intr-adevar, lucruri groaznice s-au intamplat dar asta nu insemna ca orice film legat de holocaust ar trebui sa aiba executii care mai de care mai sadice.
|
Oricat ai spune asta n-o sa aiba nici un effect in Hollywood: Spielberg este evreu - de aia filmele sale de razboi s-au axat exclusiv pe ww2, majoritatea criticilor americani sunt evrei. Nu vezi cum orice film de 2 bani gen Pianistul (cel mai inutil si boring film) ajung sa ia oscarul doar pentru ca prezinta suferintele acestei rase? Nu ca n-ar fi fost, dar deh. Toti arunca cu cifre, cu cei 6 mil evrei omorati, dar de cei 20 mil de rusi parca uita lumea.
Originally Posted by keyzer soze:
Vietnam-ul bate detasat.
Aaaa, si Rambo! :love:
|
1. desi nu e cam offtopic - nu sunt prea de acord. ww2 este si va fi singurul razboi adevarat, cel mai mare al tuturor timpurilor

.
ww1 - pt Pamant
ww2 - Razboi impotriva lui Dumnezeu
ww3 - pt Petrol
ww4 - pt Apa
2. Nu stiu cat de serios ai vb despre Rambo. Probabil e o gluma dar asta putin conteaza. Chiar ma pregateam sa pomenesc si de el cand am vazut ca ai zis si tu de el. Asta e the best thing that went bad din cauza continuarilor, celor mai penibile din istoria filmului, pana si Alien vs Predator e o capodopera in comparatie cu porcariile alea. Rambo e unul din cele mai complexe si bie realizate personaje ale temei razboiului. Norocul meu a fost ca am vazut r2 si r3 primele, si inca la varsta cand veneram asa filme, dupa cativa ani mi s-a acrit de toate astea si nici nu m-am obosit sa vad si primul. iar acu cativa ani cand l-au dat la TV am ramas pur si simplu cu gura cascata, nu mi-a venit sa cred ca e posibil asa ceva. Asta e unul din cele mai adevarate filme de razboi, unul din cele mai subtile yet pline de substrat.