traiasca TVR-ul cultural pentru Zi hudie!
ma uitam si eu daca stiam, poate l-as fi vazut mai relaxat si fara senzatia ca mi-a scapat ceva..; pe mine m-a terminat faza: you loose/we win ca solutie la dilema, si dansul si sangele care incepe sa i se prelinga pe brat si expresia fetei la amindoi, cum se departeaza unul de altul... 8) ;
doua koreene noi:
Red Eye (2005) aka 레드아이 pentru cine vede caractere asiatice, ca nu l-am gasit in IMDB..
horror, cu o stewardesa intr-un tren care devine tren fantoma dupa ce fusesera atasate la garnitura niste vagoane de la un alt tren care se rasturnase in trecut omorind doua sute de oameni..; apar stafiile alora morti in accident si se intimpla lucruri ciudate; fara pretentii, doar ca exercitiu de faze tipice, editarea, post-prod la stafii OK;
Feathers in the Wind (2004) aka Git 깃
un film pur si simplu: beautiful, simplu dar eficient, cu un tip care se duce la un hotel de pe o insula izolata unde isi promisese sa se intilneasca cu fosta iubita dupa zece ani si..ajunge sa invete
tenguya, adica tango

;
povestea simpla, vintul si ploaia din toate dramele koreano-japoneze, laptopul si telefonul mobil, dar apoi vin detaliile dau consistenta si greutate filmului: in primul rind dansul fetei, asteptarea ca stare, monoloagele actorului, o pana in par, un fazan incurcat intr-o sfoara pe plaja, un pian trimis prin priori-post, si mai ales finalul radios-optimist, ne-melodramatic --placut!