View Single Post
Old 23 Apr 2005, 14:05   #75
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Serghei:
Amice,esti masochist.

1.flamboyanta-in limba romana se scrie cu i-vad ca ai o afinitate pt. termeni arhitectonici,ti-or fi cumparat parintii de ziua ta vreun tom de arhitectura si acuma il tii langa calculator alegand cuvintele care ti se par misto de postat pe forumuri.Zi-le sa-ti cumpere un dictionar.
2.mediocritate olimpiana-acuma deschizi dictionarul cumparat anterior la cuvantul mediocru,apoi la cuvantul olimpian,dupa care iti dai cu el in c****(poate te linistesti de postat aberatii pe forumuri).
3.frustrata-daca mai ai putere sa te ridici deschis din nou dictionarul si te uiti la cuvantul frustrat,daca are radacina in frust sa stii ca ai dreptate.
Citat:
esti o mediocritate si stii asta

Citat:
incapabila de autosinceritate

Lasa ganditul pe seama celor care pot.

notorious a scris:

esti ca un porumbel legat de piciorus, care incearca incontinuu sa-si ia zborul spre cer, dar nu izbuteste sa se ridice mai sus de umerii celui care tine sfoara...

fii sincer cu tine insuti, porumbelule, n-ai sa ajungi in veci in largul cerului...

Uite,ti-am rearanjat-o eu...

Oda Porumbelului
de Andrei Bangu

Esti ca un porumbel legat de piciorus
Care incearca in continuu sa-si ia zborul spre cer
Dar nu izbuteste sa se ridice mai sus
De umerii celui care tine sfoara...

Fii sincer cu tine insuti, porumbelule,
N-ai sa ajungi in veci in largul cerului...

Iti ceri scuze pt. incoerenta si o trimiti pe adresa cenaclului Ars Poetica,poate acolo o avea vreo valoare.

P.S.Opreste-te,cat mai poti!

previzibil, deci, oda mea chiar si-a facut efectul. serghei, tu esti cel care trebuie sa se opreasca. in sinea ta, eu sunt sigur ca tu ai impresia ca esti un mic geniu care sta cu nasul in carti de calculat IQ-ul si se minuneaza de ce nu trece peste media zgomotoasa (apropo, sper ca ai realizat ca tocmai ai pus in lirica un extras din dostoievski). dar, in afara de cateva copy-paste-uri (vezi 'presa') veritabile, nu ne incalzesti decat cu exagerari (cazul bunuel, pe care il contesti pt ca nu ataca ideologia crestina in sine, ci doar simbolurile crestinatatii !) si aberatii de zile mari (vezi opera coen-ilor, lipsita de valoare pt ca 'nu are continuitate' - aberatii pseudointelectuale amuzante).

in mod normal, nu m-ai deranja, dar dispretul cu care esti in stare sa raspunzi (desi musculita de otet este situata cel mai jos in lantul trofic !) este inadmisibil si nejustificat. trebuie sa-ti accepti neputinta, shtirbei !