View Single Post
Old 22 Apr 2005, 21:59   #8
BeNnY
Guru

BeNnY

In prima ora mi s-a parut plat, jucat cu superficialitate, parca. Kate Winslet mi s-a parut nepotrivita pentru rol, dar face ceea ce se pricepe cel mai bine: plange (tot filmul) si dupa aia moare. Dupa o ora de plictiseala si jucat cu pixul apar niste glume dragute "Can we give him some teeth? - He can have mine". Apoi urmeaza scenele din teatru, care mi-au placut cel mai mult. In special momentul in care camera iese de pe scena si se invarte prin sala. That was brilliant. Cateva emotii mici par mari dupa o ora de platitudine dar miscarea-si atinge scopul. Apoi cadem din nou in pacatul plictiselii pana cand o misca pe muribunda Kate in sufragerie si ii ofera un in-door screening. De-a dreptul feeric momentul. Finalul, cum mentiona Nae, e gretos, din pacate, la fel si costumele si clovnii aia sinistri de la inceput. As mai avea de adaugat ca se exagereaza un pic cu maturizarea copiilor alora, aveam senzatia ca maturitatea asta a lor e un teribilism.

Cele doua momente, cel cu teatrul si cel cu pseudofinalul, sunt momentele care salveaza filmul de mediocritate si pe mine de gandul ca iar am vazut un film mediocru (dupa million dollar baby).

ps ma grabesc sa ajung la empire strikes back 8)