Originally Posted by Leonard:
'frapeazã' - dacã vroiai sã nu încerci sã pari obiectiv, spuneai 'm-a frapat'.
|
hai, nu mai fii si tu asa chitibusar ! :lol:
cu apologia speciei masculine nici nu mai are rost sã comentez. sintagmã debitatã de AB în cel mai prost articol al sãu.
mi-e lene sã mai caut ºi alte exemple dar sunt pe fiecare paginã la 'cel mai recent film vizionat'
mersi ºi lui Benny pentru exemplul gãsit cu Mala
|
guilty ! sintagma lui AB a fost chiar prima care mi-a venit in minte atunci. dar nu pune chiar asa mare pret pe asta. nu este nimic neobisnuit la 'criticii' (doamne fereste, nu ca as avea asemenea veleitati ! de aceea am si incetat sa mai scriu cronici de film) care citeaza din alti critici 'de deasupra'

. de exemplu, ocazional ALS citeaza din godard si truffaut, la fel cum eu citez ocazional din ALS si ambra blu (alti utilizatori, totusi, mai putin, daca exista multe cazuri, totusi arata-mi, eventual prin mp). o idee care mi s-a parut chiar super, am retinut-o si mi-am permis luxul sa o refolosesc (mai mult ca sigur exista si altele). acuma doar nu putem cu totii sa scriem monumente de originalitate ! de fapt, nu ma indoiesc ca exista si alte asemenea cazuri - vroiam doar sa vad ce atitudine adopti. cat de cat constructiva. apreciez sinceritatea, lipsita de transparenta penibila a lui marx, de exemplu.
vezi cã 'leo' i se spune lui ALS. Eu personal nu sufãr diminutivele/prescurtãrile, nici la numele mele reale.
|
acuma nu te supara din nimicuri. just teesing you !
@desi in continuare nu pot sa-mi dau seama de unde vine tot veninul asta...
îmi pare rãu cã ai luat-o în nume personal. am vrut doar sã spun cã salut ideea lui Keyser ca fiecare sã-ºi facã monologuri cu ce a mai vãzut. ºi am dat ºi niºte exemple. nu e nevoie sã te enervezi. pe cine nu intereseazã ce a scris X, nu intrã pe topicul respectiv, ca sã nu se mai umple de nervi, aºa cum pãþesc eu aºa cînd caut doar ce scrie Y ºi implicit, derulînd prin paginã, dau peste diverse aberaþii neinteresante
|
HEI ! eu vorbeam de veninul lui ambra si numai al lui ambra, DUDE! imi pare rau daca ti-am lasat impresia ca as avea ceva personal cu tine. tu nu mi-ai lasat-o, fii sigur ! dar vroiam sa mai lamuresc ceva cu tine:
spusesei ceva gen ca pe nimeni nu-l intereseaza ce scrii tu ! ce draq, omule ! de unde tragi asemenea concluzii ?? pe mine, de exemplu, ma interesau ! ce te grabesti sa iesi pe usa din spate asa usor ? eu zic sa scrii, oricum. eu nu caut ce scriu ANUMITI indivizi, nici nu ma enervez daca gasesc aiureli (asta e problema ta!), caut doar TITLUL filmului. daca ma intereseaza, citesc !
daca vrei sa mai discutam si sa mai clarificam sentimente ostile care nu exista de fapt, vino si tu la meetingul de miercuri. am lansat invitatii si catre carmen si catre andrei gorzo.