View Single Post
Old 22 Apr 2005, 12:57   #69
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by BeNnY:
Uite, din greseala am dat peste asta, citind ce ai scris la cel mai recent...

"yeah, poate ca filmul nu este radiografierea unei prietenii (cum era filmul lui alexander payne)" - notorious

"prefera sa o ia pe drumuri laturalnice radiografiind natura umana cu nevrozele, infidelitatile, inconstantele si anxietatile ei." - Mala Portugal (tot despre Sideways)

Vazand ca ai si scris in topicul Sideways presupun ca ai citit ce-a scris Mala si aici se impunea un "(cum spunea Mala)" avand in vedere ca nu e o exprimare obisnuita.

benny, nu prea te urmaresc. ce ai depistat tu acolo este utilizarea comuna a unui cuvant destul de banal ('radiografierea'). nu pot sa ma apar in nici un alt fel decat fiind 100% sincer - fraza respectiva NU este preluata de la mala nici macar in mod inconstient. intr-adevar, imi venise in minte ideea gasita intr-un articol legat de film (cred ca era al lui gorzo), nici eu nu mai tin minte de cine... dar nu fii si tu asa 'politist' ! sa fie ideea in sine chiar atat de unica & originala ?? este o kestie destul de banala legata de finalitatea filmului. de altfel, exista numeroase alte filme axate pe aceeasi tema ('juranl de calatorie' este doar un exemplu). nu asta era point-ul a ceea ce am scris eu.

no stealing, no quoting, ok ?