@notorious
@in primul rand, e
notorious. insisti in aceasta greseala, fie vrei sa pari funny, fie nu stii engleza (sau macar hitchcock !).
neintenþionat
@te rog da-i cu exemple. si lamureste problema cu obiectivitatea aia, te rog ! normal ca se judeca subiectiv !
fii atent aici:
Originally Posted by notorious:
midnight cowboy - desi credeam ca treaba cu 'omul traind in mizerie' nu poate sa ma mai atinga dupa de sica, pot spune ca m-am cam grabit. filmul lui schlesinger, desi frapeaza in primul rand prin realismul abordarii si prin flashback-urile foarte meserias montate/filmate inserate in poveste, este o apologie (nu ca as vrea sa re-starnesc spirite acide) a speciei masculine. :lol: unul dintre cele mai manly filme pe care le-am vazut dupa 'fight club'.
|
'frapeazã' - dacã vroiai sã nu încerci sã pari obiectiv, spuneai 'm-a frapat'. cu apologia speciei masculine nici nu mai are rost sã comentez. sintagmã debitatã de AB în cel mai prost articol al sãu.
mi-e lene sã mai caut ºi alte exemple dar sunt pe fiecare paginã la 'cel mai recent film vizionat'
mersi ºi lui Benny pentru exemplul gãsit cu Mala
@da-i cu exemple in continuare. si mai ales nume de 'forumisti de renume' cu care te imbeti. leo, eu n-am nimic cu tine, dar nu fii ridicol, pt dumnezeu !
vezi cã 'leo' i se spune lui ALS. Eu personal nu sufãr diminutivele/prescurtãrile, nici la numele mele reale.
@desi in continuare nu pot sa-mi dau seama de unde vine tot veninul asta...
îmi pare rãu cã ai luat-o în nume personal. am vrut doar sã spun cã salut ideea lui Keyser ca fiecare sã-ºi facã monologuri cu ce a mai vãzut. ºi am dat ºi niºte exemple. nu e nevoie sã te enervezi. pe cine nu intereseazã ce a scris X, nu intrã pe topicul respectiv, ca sã nu se mai umple de nervi, aºa cum pãþesc eu aºa cînd caut doar ce scrie Y ºi implicit, derulînd prin paginã, dau peste diverse aberaþii neinteresante
@herbert @si pe tine te citesc cu interes (nu e o flatare gratuita). ai asa o revolta in notele tale care imi place.
mã rog, într-un topic mai vechi îmi spuneai cã nu prea reþii nimic din ce scriu. poate revin cu un topic gen monologuri, dacã chiar te intereseazã notele mele. pe cine nu intereseazã sau îl plicitiseºte ce scriu, sã nu intre pe topicul respectiv.