Originally Posted by Leonard:
Coerenþa gramaticalã e altã poveste. Cei care nu l-au citit pe Korben decît pe forum sã nu credeþi cã el scrie tot la fel articolele pentru reviste ºi cã din cauza asta, nu ar fi bun pentru a scrie în revista aia, Cinemagia.
@herbert: e problema ta cã ai ceva cu arabii sau cu scrierea lor ºi cã nu înþelegi ce scrie K. am argumentat mai sus de ce îl citesc pe K. la notorius de exemplu (mai sunt ºi alþii) mã deranjeazã termenii parcã luaþi din dicþionari (caut ºi exemple dacã vrei) ca sã exprime niºte chestii simple, truisme chiar ºi articolele îmi dau impresia de falsã obiectivitate. de asemenea copierea de sintagme, expresii de la anumiþi critici sau chiar forumiºti mai de renume, doar aºa ca sã le intre pe sub piele am impresia. un exemplu chiar mai sus: mi-a zis AB 'liunardu' odatã, hop ºi notorius cu aceeaºi expresie, urmînd niºte replici între cei doi de mîngîiere reciprocã. penibil.
|
@leonard
nu am nimic cu forumistul Korben (care chiar mi-e simpatic uneori, desi l-am apostrofat in acest interval cinemagistic pentru mici marlanii...), iar arabii nu ma preocupa deloc, deocamdata. pe arabi (cei care sunt vinovati) "ii rezolva" Basescu si Parchetul...
si ce are Korben cu arabii? si chiar daca ar avea, nu conteaza pt mine. a facut candva o aluzie ALS despre "arabismul/musulmanismul" lui Korben, dar cate nu formuleaza omul la suparare... (si se injurau atunci!)
dar repet, asemenea lucruri nu conteaza pt mine. ma intereseaza omul...
te cred ca susnumitul (evit cacofonia) Korben poate scrie si coerent. eu n-am citit inca nimic in acest sens.
ca tot ai spus ca ai confundat un text de Ambra cu unul semnat de Korben. ei bine, Ambra este un tip (destul de antipatic uneori, am senzatia ca nu este iubit suficient si parca se razbuna pe lume...) cu toate simturile la panda, controleaza totul si are, important, capacitatea de a construi, de a "mobila" un produs. uneori cade in duritati/sochisme gratuite, mai comite repetitii impardonabile pentru un text scurt, dar reuseste sa comunice ceva. pe cand Korben se "serveste" fragmentar si abia palpabil... deocamdata nu-i pot pune alaturi.
notorious e coerent, are o stilistica respirabila si se poate infatisa cu notele sale despre film si la reviste onorabile. ca te ciocnesti in cronicele sale de sintagme uzitate si de altii, e altceva. omul invata si pana la un punct imitarea /repetitia e inevitabila. as spune ca e chiar recomandabila uneori...
si pe tine te citesc cu interes (nu e o flatare gratuita). ai asa o revolta in notele tale care imi place.