Originally Posted by Herzeleid:
1. NU este un topic de intalniri - daca n-ati fi chiulit asa mult in clasa 1 cand se preda un obiect numit "citire" poate ati fi sesizat ca are caracter pur informativ....
|
Subiectele cu un caracter pur informativ se publica in gazeta de perete sau la comemorari.
2. Este adresat in maaaarea lui parte vizitatorilor, nu userilor.....
|
Avem doo sectiuni speciale pentru vizitatori, jerk.
3. Din experienta anilor anteriori am sesizat ca un vizitator care nu stie cu ce se mananca un forum are tendinta de a intra pe sectiunea cea mai tipatoare (in acest caz Filme in general)...
|
Daca e boi.
faptul ca nume si Ambra Blu se 69-uiesc online samd....
|
Aici o iei sus, la palier.
4. In momentul cand l-am mutat moderatoru nu mai am ce face, he's da boss.....
|
Nu inteleg de ce iti mai dai cu tesla in coaie.
5. E tipic celor cu miile de posturi sa se bage-n seama la fiecare thread sa arate cat de multe stiu ei despre organizare, fapt derivat direct din "complexul CAPS LOCK"......
|
Singurul de pe aici care sufera de un complex (kaufmanism ii zice), e sarit de 45 de ani, deci e de inteles.
nume> te rog nu mai incerca sa practici sporturi extreme gen ganditul ca s-ar putea sa te ranesti. te rog nu-mi mai raspunde ca ma doare sa vad ce dume penibile si ieftine poate scoate un om din el. "ma-ta mah!, arunca-te de la etaj" ??? raspunsuri din astea dadeam eu pe la 8 ani cand imi luam bataie de la ai' mai mari si dupa ce fugeam vreo 50m ii injuram si iar fugeam.....
|
Eu cand eram mic ma bateam cu ei pana ne dadeam borshu' pe nas si ne scoateam ochii.
Daca tot te crezi asa tare-n gura angajeaza-te la o banca de sperma sa faci si tu un ban cinstit......
|
N-am loc de tati tau. In rest, noi sa fim sanatosi.
In ceea ce priveste bancurile ... eu te-am trimis sa te arunci de la etajul 13 al hotelului Unirea din Iasi (unde e cofetaria aia) sau de peste drum de la Traian. Cu ocazia asta iti sugerez sa-ti rezervi apartamentul alb (daca te tine teschereaua). Pe sub geamurile lui trece tramvaiul ala vechi cu roti mici si taioase.
Mare moldovean.