View Single Post
Old 20 Apr 2005, 21:10   #15
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by Herzeleid:
1. NU este un topic de intalniri - daca n-ati fi chiulit asa mult in clasa 1 cand se preda un obiect numit "citire" poate ati fi sesizat ca are caracter pur informativ....
Subiectele cu un caracter pur informativ se publica in gazeta de perete sau la comemorari.
2. Este adresat in maaaarea lui parte vizitatorilor, nu userilor.....
Avem doo sectiuni speciale pentru vizitatori, jerk.

3. Din experienta anilor anteriori am sesizat ca un vizitator care nu stie cu ce se mananca un forum are tendinta de a intra pe sectiunea cea mai tipatoare (in acest caz Filme in general)...

Daca e boi.
faptul ca nume si Ambra Blu se 69-uiesc online samd....

Aici o iei sus, la palier.

4. In momentul cand l-am mutat moderatoru nu mai am ce face, he's da boss.....

Nu inteleg de ce iti mai dai cu tesla in coaie.

5. E tipic celor cu miile de posturi sa se bage-n seama la fiecare thread sa arate cat de multe stiu ei despre organizare, fapt derivat direct din "complexul CAPS LOCK"......

Singurul de pe aici care sufera de un complex (kaufmanism ii zice), e sarit de 45 de ani, deci e de inteles.
nume> te rog nu mai incerca sa practici sporturi extreme gen ganditul ca s-ar putea sa te ranesti. te rog nu-mi mai raspunde ca ma doare sa vad ce dume penibile si ieftine poate scoate un om din el. "ma-ta mah!, arunca-te de la etaj" ??? raspunsuri din astea dadeam eu pe la 8 ani cand imi luam bataie de la ai' mai mari si dupa ce fugeam vreo 50m ii injuram si iar fugeam.....

Eu cand eram mic ma bateam cu ei pana ne dadeam borshu' pe nas si ne scoateam ochii.
Daca tot te crezi asa tare-n gura angajeaza-te la o banca de sperma sa faci si tu un ban cinstit......

N-am loc de tati tau. In rest, noi sa fim sanatosi.
In ceea ce priveste bancurile ... eu te-am trimis sa te arunci de la etajul 13 al hotelului Unirea din Iasi (unde e cofetaria aia) sau de peste drum de la Traian. Cu ocazia asta iti sugerez sa-ti rezervi apartamentul alb (daca te tine teschereaua). Pe sub geamurile lui trece tramvaiul ala vechi cu roti mici si taioase.
PS. 2 lei da grei.
Mare moldovean.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif