Am sa le raspund ultimilor doi de au dat reply, singurul lucru pe care l-au realizat in atata timp de stat online se pare ca a fost sa-si strice manichiura in tastatura:
1. NU este un topic de intalniri - daca n-ati fi chiulit asa mult in clasa 1 cand se preda un obiect numit "citire" poate ati fi sesizat ca are caracter pur informativ.
2. Este adresat in maaaarea lui parte vizitatorilor, nu userilor.
3. Din experienta anilor anteriori am sesizat ca un vizitator care nu stie cu ce se mananca un forum are tendinta de a intra pe sectiunea cea mai tipatoare (in acest caz Filme in general) si cu siguranta habar n-are ce se discuta in Cafenea si chiar daca stie nimeni nu e interesat sa afle ce parere aveti voi/noi despre sinucidere, politica, intalniri, faptul ca nume si Ambra Blu se 69-uiesc online samd.
4. In momentul cand l-am mutat moderatoru nu mai am ce face, he's da boss.
5. E tipic celor cu miile de posturi sa se bage-n seama la fiecare thread sa arate cat de multe stiu ei despre organizare, fapt derivat direct din "complexul CAPS LOCK".
nume> te rog nu mai incerca sa practici sporturi extreme gen ganditul ca s-ar putea sa te ranesti. te rog nu-mi mai raspunde ca ma doare sa vad ce dume penibile si ieftine poate scoate un om din el. "ma-ta mah!, arunca-te de la etaj" ??? raspunsuri din astea dadeam eu pe la 8 ani cand imi luam bataie de la ai' mai mari si dupa ce fugeam vreo 50m ii injuram si iar fugeam.
Daca tot te crezi asa tare-n gura angajeaza-te la o banca de sperma sa faci si tu un ban cinstit.
Originally Posted by Ambra Blu:
... si am dansat in jurul focului electronic, si ne-am facut cate o gaura in cap cu burghiul si am facut schimb de lichid cefalorahidian pentru o mai buna uniformizare a gandirii, si am mai si varsat pe jos in cinstea stramosilor."
(cpr dzh)
Se duce de rapa comunitatea de net ... de cand fiecare retard are acces la net ca doar mama plateste crezand ca odrasla-i sta pe site-u de la MIT.
Gata, over. De acum incolo talk 2 the hand. Nici nu am cu cine sa ma cert.
PS. 2 lei da grei.