View Single Post
Old 19 Apr 2005, 21:37   #2
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Re: Vreau sa fiu regizor

Originally Posted by Victor M:
Tuturor ne plac filmele.
asa e... ai ghicit bine.
Mai bune, mai proaste, le privim, si cateodata le judecam. De ceva timp nu pot sa mai am placerea urmaririi unui film pentru ca il "lecturez", cum am mai vazut scris pe aici.
bine observat...
Sunt clasa a 10-a dar deja sunt hotarat sa ma fac regizor de film, lucru care cred ca va fi chiar in favoarea mea.
good for you, really.
Am auzit ca admiterea la UNATC e criminala, ca-ti trebuie cultura generala cat casa si sa fi citit multe carti.
ai auzit gresit, crede-ma. trebuie sa ai bafta ca sa intrii la UNATC (sau relatii), mai ales la Regie, unde intra tot prostu'.
As vrea sfaturi de la studenti/absolventi/potentiali studenti cu privire la cum as putea sa intru. Trebuie sa fiu o biblioteca mergatoare sau un olimpiadist la lb si lit romana?In ce masura conteaza ce ai in cap fata de inventivitate la admitere?
draga. nu-ti mai sparge capu'... admiterea este un jeg. trebuie sa stii cat de cat ceva despre film, 3 regizori, si 5 nume interessante. testul la limba romana este ceva formal, nu cerd ca l-a picat nimeni pana acu'... si nu, nu trebuie sa fi deloc citit. am vazut (si cunoscut) oameni care au intrat la regie, sunt in anu' 3, si au multi muci in cap.
inventivitate da, dar nu exagera, ca te dau afara...
Trebuie sa fiu expert in arta oratoriei sau doar sa ma fac inteles la probele orale?
ai trebuii sa fi un povestitor bun, dar NU la UNATC... treaba asta (care da, este o problema de admitere) se face la UNATC in anu' 3 de regie... asa ca nu-ti face probleme... totusi, este un bonus daca poti vorbii fluent, si daca ai coherenta.
Va multumesc si sper sa primesc rasp voastre
cu placere... bafta.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif