View Single Post
Old 19 Apr 2005, 07:52   #12
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Lili!
Hilfe! De când cu deplasarea ratatä de la Stalingrad si cu fiascoul filmärii fulger de la Londra, toate ne merg anapoda. Adolf a trimis jumätate din echipä la plimbare, iar pe cei rämasi ne-a pus sä filmäm în decor real, în niste conditii mizerabile. Am cälätorit, din motive de economie de combustibil, cu camioane si trenuri de marfä, ne-au cazat în niste cämine de nefamilisti ca vai de lume, cu dormitoare comune, pe un frig de cräpau pietrele. Veneam seara de la filmare înghetati bocnä, adevärate cadavre ambulante, iar caloriferele, bineînteles, sloi! Ca sä ne mai încälzim cât de cât, a trebuit sä ardem figuratia! Am încercat sä fim cât mai discreti, dar unii au väzut fumul, care lua niste forme foarte capricioase pe cer, si s-a räspândit zvonul cä filmäm cu "holograme"! Si pe urmä, sä te tii, ce... "caustic" ne luau toti peste picior!
Seful de productie responsabil cu turnarea, Canaris, a încercat sä-i explice lui Adolf cä nu asta astepta de la filmul lui, si pe urmä ne-a povestit cä a fäcut o crizä de credea cä-l va lovi apoplexia. De, asa-i cu regisorii ästia autodidacti!* Dupä ce a zbierat färä portavoce trei sferturi de orä, a fäcut tändäri un decor valorând aproape jumätate din devizul general, planificat sä mai rämânä si pentru încä vreo zece filme dupä noi, si a mâncat franjurile covorului persan veritabil închiriat de la R.M.G.**, ne-a expediat în Africa de Nord, sä ne säturäm de cäldurä pe toatä viata. Si cum pe acolo hârtie nu se prea gäseste, nu stiu când îti mai scriu. Voi face, totusi, tot posibilul.
Subsecretar de platou,
Wilhelm

----------------------------------
* Altä aluzie la Sergiu Nicolaescu - si nu numai la el.
** Magazia de decoruri (cu regret, nu mai stiu ce însemnau initialele R.M.G.).
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif