View Single Post
Old 19 Apr 2005, 07:15   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dragä Lili Marleen,
Fantastic ce putere de muncä poate avea Adolf!* De-abia am intrat în productie si lumea îmi pare deja cu totul alta! A reusit sä obtinä un deviz în stare sä-i lase mascä pânä si pe magnatii de la Hollywood, asa cä o sä avem o echipä, ceva ce n-a väzut studioul! Patru regisori secunzi (Hess, Bormann, Ribbentropp si Rommel), opt asistenti de regie, zece sefi de productie si încä tot pe-atâtia recuziteri-armurieri. Zeci de autovehicule, cinemobile, grupuri electrogene, camioane, autocare, autoblindate, microbuze, microblindate, turisme si un numär impresionant de dube, avându-l ca sef de coloanä pe Göring. Producätor-delegat ne-a venit Goebbels, iar de solutionarea problemei figuratiei se va ocupa Himmler. Director de film îl avem pe un bäiat de origine sänätoasä si plin de ambitii, cäruia unii, nu stiu de ce, îi spun "Ducele" si care si-a adus si ginerele pe post de sef de productie. Se pare cä vom filma numai pe peliculä "Fuji-Yama" si "AzoRin"**. Träiascä cinematografia!
Cu dragoste,
Wilhelm
(Secretar de platou)

----------------------
* Aici, si în alte câteva locuri, aluzii la Sergiu Nicolaescu.
** În anii '80, toate filmele românesti se filmau pe AzoMures, prelucratä dupä metodele proprii peliculei Fuji-Color.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif