View Single Post
Old 19 Apr 2005, 07:04   #3
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dragä Lili,
Îti scriu într-o situatie disperatä. Dar cui sä-mi mai plâng si eu amarul, dacä nu tie? Esti singura fäpturä care mä întelege.
Nici luna asta nu am de lucru. Trebuia sä intre în productie opt filme si au fost oprite toate. Stii câti angajati sunt în situatia de "lipsä sarcini" - si, implicit, lipsä salariu?* Trei milioane! Nu stiu cum o sä mä descurc, dar îti dai seama, iubita mea, cä încä nu poate fi nici vorbä de cäsätorie. Ti-am promis o nuntä ca-n filme si înteleg sä mä tin de cuvânt - doar candidez la Institut, la regie film! Iar tu ai tot dreptul sä te visezi sotie de regisor, nu de secund calificat la locul de muncä! Asa cä uite la ce m-am gândit: pânä nu intru la facultate, nici nu ne logodim mäcar! Iar nunta... Ei bine, nunta ne-o vom face din onorariul filmului meu de debut ca regisor prim! Este cä meritä?
Pânä una-alta, în privinta traiului cel de toate zilele, ne-am pus sperantele într-o superproductie istoricä, cu multä lume, figuratie, armatä, sute de roluri si echipä de filmare extinsä, care e vorba sä intre-n productie zilele astea. Sigur, filmul nu va putea sä rezolve situatia chiar pentru toti cei färä lucru, nici n-o sä salveze studioul din falimentul cras care-l paste, dar mäcar o parte dintre noi tot vor reusi sä-si câstige existenta si sper sä mä numär si eu printre ei. Adolf, regisorul, mi-a promis ieri cä dacä i se dä lui filmul, mä ia secretar de platou. Tot e bine...
A, sä nu uit! Filmul e un remake, au mai fost câteva variante pânä acum. Originalul l-a fäcut Frederick, înainte de a ne naste noi, apoi a urmat un remake în regia lui Bismarck, si încä unul - spanacul äla cu Kaiser la care ai plâns tu, acum câtiva ani, de ciudä cä am dat banii de pomanä. Mä rog, asta e. Mäcar Al III-lea Remake sä iasä cât de cât...
Cu drag,
Wilhelm

------------------------------
* Situatie tipicä la studiourile Buftea, în perioada 1982-1989
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif