View Single Post
Old 18 Apr 2005, 18:57   #67
Herzeleid
Junior

Herzeleid

Mmmmmmm. Night e tarrrrrre sweet. In mare s-a cam spus tot ce a fost de spus despre Chingachguc asta al filmului. Singurul lucru cu care nu prea sunt de acord e ordinea preferintelor. 6th sense e un film super, merita toate laudele si totusi e cam la coada listei inghesuindu-se cu Signs (pt al din urma nu bag mana in foc - l-am vazut demult si aia in paralel cu Carmen goes to college partea 1 .. sau era 2 ... nu, nu, era prima parte sigur). Cel mai bun film al sau e pe departe Unbreakable. Are tema eterna, sa-ti gasesti locul in viata, to feel it - "the sadness"; poate fi real in aceeasi masura cum poate fi si surreal, Night ofera atmosfera si indiciile care pot dovedi in totalitate faptul ca e un erou si la fel de bine pot fi negate - totul depinde de ce prefera spectatorul. Toate astea in comparatie cu sense-iul in care un copil cam vede morti ... si cam atat.

Originally Posted by Longshot:
[..]si ultimele doua (filme) nu au avut idei bune.
Despre Signs am mai zis, nu ma bag, dar despre The Village parerea mea ar fi sa nu zici lucrul asta in public - oamenii doar se prefac ca nu aud. Chiar ma mira cu nu a observat nimeni pana acum faza asta. Din cate imi amintesc ideea asta e in totalitate a unui jmecheras de oras caruia ii placea sa puna gandul pe foaie. Cei din anturajul sau ii ziceau Platon iar lucrarea respectiva a fost semnata Republica.

The Village - filmul care ar fi putut fi o capodopera.
Scenariul - elementul care l-a creat si l-a distrus.
Night s-a bazat cncentrat prea mult pe dezvoltarea personajelor si neglijat actiunea. E ca si cum ai avea intr-un joc un personaj ce a necesitat 30 ore de rendare si cu care poti doar sa alergi printr-o camera. Mi-a placut la nebunie Ivy, a fost interpretata de 10. Scena crimei - belea-belea, superba. Si sa nu-mi zici ca ideea de a trimite un orb din 100 de oameni sanatosi sa aduca viata este ieftina. Asta e una din cele mai frumoase metafore/antiteze ever.
Herzeleid is offline   Reply With Quote sendpm.gif