oameni buni: daca cinemagia ar fi un loc cu ordine perfecta, monoloagele n-ar avea ce cauta acolo unde sunt. si subscriu la ce a zis longshot: nici mie nu imi place faptul ca nu se putea da feedback la monoloage chiar acolo pe loc. ce-i chestia asta, 'mergeti la cafenea'? (acum, nu acum juma' de an-- poate lumea a uitat sau nu stie cum au inceput monoloagele astea: au fost o reactie la niste abuzuri. acum nu mai e cazul.) pe de alta parte, PRINTRE CATE ABERATII EXISTA PE AICI (topicuri inutile si CRETINE cu sutele: vezi la 'vreau sa stiu', 'film in general', etc) NU VAD DE CE VI S-A PUS PATA PE ASTA. e adevarat, calitatea monoloagelor a scazut (la inceput le citeam cu interes, acum mai putin, dar am si mai putina rabdare; sincer, acum ma amuza doar contrele dintre ambra si keizer si recunosc ca am ras rau la unele). asa ca si eu aleg sa NU votez in nici un fel. dar sunt IMPOTRIVA stergerii subiectului. si la naiba, ce atata vanitate de ambele parti? scrieti despre filme pe unde puteti --monoloage sau nu-- si lasati orgoliile astea mici.
|