View Single Post
Old 16 Apr 2005, 18:25   #10
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by silfax:
am votat cu da, nu ca m-as omori cu firea dupa unele comentarii de-ale lui keyser dar mi se pare :sick: actiunea d-lui ambra peleu si-a lacheului ala mic de benny nu merita decat ...cele mai calduroase sentimente de dispret si de scarba.daca nu o sa-mi vina sa vomit poate o sa revin cu lamuriri suplimentare...ambra peleu, esti invidios taticu`, si nu inteleg de ce,te admiram pana acum ,hai m...

Uite asa am pierdut eu admiratia lui silfax. La dracul. Ce se intimpla, nu eu il scot cu mina mea pe koizer din monoloagele vaginului, ca nu vreau sa ma umplu de smecleu. Si nici BeNnY. Nu fugiti acum toti sobolanii cind se scufunda corabia. Daca koizer e baiat baiat, scrie pe unde vrea, si unde poate. Numai ca nu va mai scrie intr-un topic sa ii poarte numele, din simplul motiv ca asta e un forum colectiv si nu una isola muy hermosa. Vreau sa citesc film reviews intr-un anume loc, ma duc la James Berardinelli. Vreau sa citesc comentarii la mina a doua, calchiate si extrem de narative, cu un gust deosebit pentru glume proaste, nu merg, cum v-ati astepta, la koizer soze, ci la imdb. So. In continuarea prgramului il veti putea admira pe koizer dar nu mot, ci imprastiat. Vreti, nu vreti, asta este.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif