View Single Post
Old 13 Apr 2005, 23:12   #319
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
[quote="irene marlyne monroe"][quote="Pitbull"]
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by nume:
Stii ce e cel mai dureros ? Esti nasoala fata mea. Ca tine vad pe centura o gramada. Cand trec cu masina pe acolo intorc capul ca sa nu-mi golesc bolul alimentar. Si nu, bol nu inseamna aici chestia de plastic chinezeasca din care mananci tu seminte varsate.
ai nu ma inebuni,mancati-as,ptiu,dar bune mai sunt semintele care NU le consum,si-apoi bai baiete,ca mine nu-s ,sunt speciala,cine te-ar vrea cu cinva langa tine sa ti-o taie!desi sunt cumintica pe bune!
taie=a tane
Ai?! :shock:[/quote
] mai e verbul a tine,ce faceti dormiti toti?[/qu
scuze ca va scriu voua ,as putea sa numesc o alta tema pe cinemamagia"IRENE MARLYNE LA UN PAS DE MOARTE dar incerc sa ma descarc si scriu la cine simt.mi- s-a intamplat ceva ingrozitor,am fost la un pas de moarte!e clar ca gandirea pe care o aveam este cea mai buna ca omul este mai important decat tot,decat si bani!fiindca daca ti se intampla ceva toate cele ce ai nu iti mai sunt de folos!sa vezi ce tampita ,am facut curatenie,si mutat mobila cu biroasul si aveam prelungitorul in priza si s-a desfacut si eu am vrut sa il refac pt a scrie dupa acea la calc.la biroas(treb sa stept,sau sa ma duc la priza de la tv)si l-am desfacut ca m-a tentat sa vad cum e si am uitat ca era in priza si melancolica cum eram o data m-a trezit CA M-AM CURENTAT CA AVEAM MAINILE PE CELE DOUA LITE ,nu stiu cum de mi s-a pus pata pt asa ceva?si nu stiu cum dumnezu nu m-a corentat calumea daca era in priza si eu cu mainile pe lite-prelungitor-era ca si cum aveam mainile in priza,am AVUT MARE NOROC,DACA NU EXISTA O EXPLICATIE LOGICA.sau poate erau mainile pe lite ssi nu pe tot intrerupatorul cu fier!
faza e ca astazi m-am si gandit la moarte,ca NU mi-as dori-o repede,am atattea de realizat,dar am facut curatenie si aspiratorul meu defiecaredata ia f.f.mult par,si mai demult nu imi pica,iar acum imi ramane imi mana de fiecare data cand dau cu mana prin par,si ma cam ingrijoreaza caci prietena vecinei mele din costesti ,a murit de cancer tanara si spunea ca ii cadea parul f.tare.dar poate eu exagerez cu gandirea! eu oricum cred ca sunt sanatoasa.e bine ca nu s-a intamplat mai mult decat o spaima,si e adevarata gandirea filozofilor caci treb.sa iti traiesti prezentul si nu trecutul sau viitorul!uff m-am descarcat putin!