View Single Post
Old 10 Apr 2005, 20:48   #92
notorious
NBK

notorious

o kestie not exactly funny:

ieri seara merg la elvira ca sa vad 'aaltra'. cum intru in sala, nimeni la bilete, damele care le vindeau stateau afara, calme, la o tigareta... oameni in sala - destui. apoi, aud ceva ce cred ca numai cainii speriati de aparatele de emis ultra-sunete au auzit - un sunet de MARE inaltime, care efectiv iti scula parul in cap. am inceput cu totii sa ne refugiem afara, disperati, pana cucoana din sala de proiectie vine si ne anunta ca este 'o arsura pe banda sonora', dar filmul a mers far' de problema spectacolele precedente. se scuza, ca ii pare nespus de rau, ca ne da banii inapoi etc dar sa mai asteptam putin, ca poate rezolva problema 'cu mainile ei'.

si a rezolvat-o, numai ca pe la minutul 30 - stupoare, incepe iarasi SUNETUL. de data asta nu s-a ajuns nicaieri... decat afara. cu banii in mana.

toate ca toate, dar astazi, la 'copilaria lui ivan' se petrece acelasi lucru (ce e drept, remediat rapid). am crezut ca e vina mea.