Originally Posted by obvious:
in momentul incare apare deja caps lockul e nevoie de actiune urgenta.smulgerea cred ca este cea mai eficienta metoda.anestezia nu e indispensabila.propun cateva panze de bomfaier (ador sa scriu gresit cuvantul asta) care stau cam de douazeci de ani prin subsolul casei mele degeaba, la discretia vezicilor sobolanilor.ar fi cel mai bun moment sa revada lumina soarelui.
la naiba irene..si stiu ca o sa scrii si aici, nu stii cat nororc ai ca nu e permis portul de arma si trasul in plin in romania...
all those for this cause say "adbjegruwjbweq55?2310lsjedoyehffhi?"
|
ei da, merci, fiecare are farmecul sau, cum de altfel lui Basescu il flutura suvita si a facut atata reclama, mai de graba ti-as recomanda sa fii precauta cu tine insati decat cu alte persoane. felul tau de a vorbi denota o mare accentuare spre masochism si o copilarie turbulenta. asa ca, draga, mai bine fa un tratament si apoi treci pe la cinemagia sa critici pe altii!
caci suferi si de gelozie/invidie, prin cuvintele pe care le folosesti, violente: smulgere, bomfaier….. subsolul casei, fara raze de lumina timp de 20 de ani, si apoi e clar ca ai fost pedepsita cand erai mica, inchisa in subsolul casei, daca te reprezinta felul acesta de a vorbi = traumatizare. stii doar, e teoria lui freud
te injosesti enorm criticandu-ma fiindca iti evidentiezi invidia si gelozia, pe persoana mea si nu-ti pretuiesti valoarea ta.