Originally Posted by Danny:
Originally Posted by Nae:
pai serios... 
|
Daca ai fi fost la cinemaiubit anul trecut, ai fi realizat ca avem si aici destule probleme.
Si cand te gandesti ca in cativa ani, unii dintr-astia de-au dat acum un scurt initiatic, or sa iubeasca filmul in toata lungimea lui... :hmm:
|
am fost, am vazut, si m-am optit la filmul 3, care a fost deja al 3-lea infect in seara aia, asa ca am stat pe coridor si am fumat... mult. asa ca stiu despre ce vorbiti...
eu cand am scris aia sus, crede-ma ca nu ma gandeam la jeguriile care sunt produse cel mai des in UNATC. nu. atata timp cat fiecare operator in devenire filmeaza in anu' 2 o fata buna care iese din mare in ie, eh, n-o sa avem parte demiracole si de genii cineasti. atata timp cat admiterea va fi asa de proasta, n-o sa avem parte de mari regizori sau operatori.
am avut curiozitatea sa intreb, si am aflat, ideiile pentru anu' 3 de regie, filme de platou... crede-ma, nici una din idei nu meriatau sa fie facute. aici da, avem o problema. si atata timp cat o sa fie admisi toti ratatii, fara experienta de viata, si fara nici un fel de imaginatie, fara sa ii lasi repetenti sau sa-i dai afara, nu o sa ne bucuram de nimic bun
INSA... exista oameni, din cand in cand norocosi, care au o ideie buna. eh, si cand aia este facuta, aia devine un succes (vezi cannes in anu' trecut). de aia sunt de parere ca n-avem probeleme... la filme de lung metraj, unde ai nevoie de mai multi bani, deh, acolo-s problemele.