View Single Post
Old 04 Apr 2005, 15:23   #22
cherryblossom
Guru

cherryblossom

oofff... sa nu faceti ca mine, nu va duceti la filmul asta daca va trece si ce-a mai mica unda de plictiseala... eu asa am facut, si am iesit mai plictisita decit eram... mi s-a parut totul aiurea, scenariul fooooooaaaarte patetic, m-am tot intrebat de ce cartea cu acelasi nume a fost un best-seller (dar poate ca Jeunet e de vina, nu cartea in sine)... apoi prea multa violenta in contrast cu o ex-Amelie lacrimogena (plus schioapa), dar cu acelasi joc cu care ne-a obisnuit... cred ca m-am plictisit de genul asta de femeie-copil... sau poate m-am plictisit de copilarii in general... cred ca a lipsit mult din originalitatea lui 'Fabuleux Destin d'Amelie Poulain' sau si mai mult, a filmelor de pe vremea cind Jeunet lucra in tandem cu Caro.... la dracu, m-am uitat pe imdb si toate criticile sint elogioase, cred ca am calcat pe de-alaturi, n-ar fi prima oara (de data asta plictiseala e de vina )... va zic eu, duceti-va fratilor sa vedeti 'Un long dimanche...', chiar merita vazut ... sint citeva imagini bestiale in film, un lan de griu culcat la pamint de o rafala de vint si un cimp verde plin de cruci identice...