From: EuroTurbo1 Sent: 3/31/2005 10:28 PM
Numele:Silviu.
Eu sunt in acord ca DA Americanii sunt timpitii,scrofii,si magarii. Eu sunt foarte prietenos cu Mexicanii,dar Este asa de greu cind aud partea lor de viata. Eu simt mult pentru totii in durere. Eu am 23 de Anii in Iunie.
Am fost abandonat de familie la 13 anii. Am fost pus in case cu timpitii,oamenii care nu stiu matematima in general. Mama mea ma pus in pistale de nebunii,findca imi punea pastile de nebunii in mincare,si mam luptat,si am cistigat. Am fost un violat,si tortureat de un sigan,care am cistigat cazul la 14 anii,si este in puscarie La VIATA, fara sa fie scos prin banii..Sper ca vedetii ca eu mam crescut singur,si vreau sa ridic sufletul,si inima la veselie,Sper ca Barbatii sunt mai dragii,si nu Dracii,Doamne ferste,cite porcarii sunt in America.
Nu vreau ca sa se simte nimenii suparatii,dar bucurosii,in patrtea mea,am invatat multe,si intelg in total durerea inimii,si sufletului,si in spiritual.
Eu am invatat ca am doar o viata,si vreau sa rup. "Cite seminte sunt in-trun mar/ Si cite mere sunt untr-o singura seminta,un pom intreg.
Asa ca rup la banii.
Eu Imii traiesc viata in Arizona,Phx, Si sunt la lucru. Am terminat devreme. Eu lucrez,pentru Synergy Solutions,Privacy Assist.
Aicii, Eu ajut altii sa nu Devina Victimatii de Indentitatea lor,si de creditul financial furat,si distrus.
Nu am ce sa mai mai spun,decit Eu am intrat intrun alt bussiness,care osa ma ajute sa devin Millionar in treii anii. Si dupaia in doi anii ,osa ramin financial Gratis.
Osa am o deschidere la un sit,care osa pasez,si osa fac Busiines,cu alte staturii,tarii,si oamenii care sunt ruptii de lucru,si vreau casa fie seriosii,la devienind Millionarii.Dumnezeu ma Ajuta. Cind osa am situl acesta vA ROG SA AVETII rABDARE,PUTETII SA SEMNATII SUB MINE,SI OSA VA AJUT IN CITEVA LUNII,SAU INCEPIND CURIND SA DEVENITII MILLIONARII. din trei la 5 anii. Depinde pe dumneavoastra. Daca suntetii seriosii sa facetii banii,sa nu mai va rupetii de platind pentru toate hainele,lucrurii de casa,mincare,taxe,masinii,casa,orce care va rupe,osa pun un sit care ajut pe orcine sunt seriosii. Va rog frumos,numa daca suntetii seriosii,si nu ascultatii la orice minciuna crede un,sau altul.
Daca a incercat cu alte posibilitatii si a spus Nu a lucrat,inseamna ca inca a fost Posibilitate,dar Ei nu au rupt la avantajul acela.
Nu este gluma,banc prostie,sunt serios,si in credinta ca si voii care cititii acest e-mail, putetii in citeva lunii sa semnatii sub mione. Daca estii in america sau europa stii engleza,romineste,spaniol;o,franceza,italiana,orce limba,potii sa rupii daca suntetii voi seriosii,si punetii effortul,sa devenitii Millionarii. Acuma sunt o-leaca sub milionarii,dar Millionarii ma ajuta,si merg in Calivornia in 3 saptaminii sa ma intilnesc ca altii millionarii. Osa stau la Un Marriot Resort, de cincii stele. Ar trebuii sa fie 7.
Dar o sa fiu acolo pentru trei zile,si ma intorc ina=poi. La lucru ma tin,dar la noapte imii vine banii in cont. Daca suntetii interesatii scrietimii la
[email protected] Oamenii seriosii,saracii si tristii care vreau sa aiba veselie,si vreau vacante multeca sa canceleze alte vacante. Nu sunt bocat,dar ajung acolo.Intrun an si jumate,o sa imii cumpar ferrarii : ).Dumnezeu cu noi totiii.Chio
Sincer,SERIOS, in Adevar,Silviu.
Sursa:
www.msn.com/friends of romania