Originally Posted by marx:
eu nu vorbesc de mine neaparat, vorbesc de intamplarea in sine.
|
Iar eu iti ceream sa arati cu degetu' in directia celor pe care ii consideri vinovati. Altfel, valurile tale incep sa semene cu susurul lui herbert.
Originally Posted by marx:
Quote:
ps: de abia dupa aia am putea vorbi si despre filmele vazute din carti.
|
esti deplorabil daca crezi ca un film se termina in acelasi timp cu aprinderea luminii (la cinematograf).
|
Si tu esti baiat destept, si ma asteptam sa faci ceva mai multa chirurgie pe afirmatia mea, decit s-o iei in sensul opus. Lasind la o parte impunsaturile care fac ca topicu' asta sa arate ca un atelier Fantezia de gherghefuri si cusaturi, ideea principala e asta: sint satul de elitism cultural aplicat in cazul cinematografiei. Am vazut suficiente vechituri incit sa stiu cu ce se maninca, stiu, din pacate, o multime de anecdote dragute despre Deluc si G. Du Lac si alte grupari la fel de vesele, insa, pentru unul care vrea sa faca filme in anu' 2005, astea sint long gone. Sint sigur insa ca, pentru un cinefil, discutiile despre astfel de naturi moarte constituie nenumarate prilejuri de indicibile delectari. E un soi de poveste detectivistica in toata chestia: unii lasa urme (ca melcu', daca vrei, sau ca femeia fara picioare) si altii le urmaresc cu lupa prin carti, jucindu-se de-a exegetii.