Originally Posted by bellhop:
The Jacket, foarte aiurea. ideea de indrepare a unei situatii care poate avea consecinte in viitor; atmosfera nu e de SF, ci de thriller.el se trezeste intr-un spital de nebuni, unde un shrink-doctor ii punea din cand in cand camasa de forta si-l baga intr-un sertar ca la morga, unde el traia experientele trans-temporale; interpretarea sucks, si el si gagica se smiorcaie inutil;
|
trecu' si jacket p la mine, insa nu te sustin. contine suficiente bug-uri (ca sa o pun in limbaj gameristic) ca sa il bage in categoria filmelor ce le poti rata cu succes, insa nu a fost atat de rau pe cat m-am asteptat. imo, taman interpretarea, de care zici tu, il salveaza. Brody da puternic pe ecran si ii ies toate scenele, cu exceptia celei cand incearca sa-l forteze pe doctorul ala sa-l bage inapoi in "dulap" si se da drept dement (penal rau) de fata cu toti nebunii. iar keira (:love

nu stiu unde ai vazut-o tu smiorcaindu-se. doar fuma si ducea paharul la gura.
atmosfera, corect zis, de thriller (am inteles ca a fost dezastru in state pt k ar fi fost promovat ca horror si nimeni nu s-a dus sa-l vada => flop), iar imaginea mi-a amintit de the machinist.
faza cu scrisoarea la mamica e de kkt si aici povestea e subtire rau.
dar ca feeling per total un fel de butterfly effect, mai putin mtv-ist si punk'd-ist, si filmat/jucat mai misto.
jacket mi-a placut mai mult.
7.1/10