Punem de-un Bergenbier Prietenii-stiu-de-ce?
Adie zefir de primävarä, iar pe meleagurile CineMagice totu-i un vis si-o armonie cum personal n-am mai väzut, de când bântui pe-aici. Ce-ar fi sä-l betonäm cu oarece combustibil la halbä? Cä prima vedere s-a comis pe vremea când eram un novice cu mesaje nici cât degetele de la o mânä, asa cä n-am bägat de seamä decât dupä consumarea zisului fapt si a respectivelor Ursuse si Stelle Artois. Si cutez a pre'pune cä si altii au gâtlejul cam uscat.
Cine subscrie si vrea sä se-nscrie, sä scrie. Si pe urmä, vedem noi. Propun s-o luäm cu binisorul, ca sä-si poatä ajusta programul cât mai multi doritori. Poate, dacä nu ne pripim prea tare, reusesc sä punä sharff-ul pe noi si sä facä un travelling pân-la Bucuresti si oarece provinciali (în domiciliu, nu-n cuget si simtiri!) Cel putin, în viitorul apropiat va adästa prin târgul Bucurestilor si Nae. Poate se-ncumetä si MinRep la opt ore cu trenul, sau una, cu Taromul. Dinspre dulcele târg al Iesilor, s-ar putea abate încoace un Keyzer Soze. Si din câte stiu, si Craiova ar putea contribui cu cel putin un reprezentant (Marx, dacä nu mä-nsel...?)
Weekendul care vine vä inspirä, la o adicä? Sau äl'lantu'?
Hai, care te-arunci, neamule?
|