Thread: (S)EXPOSED
View Single Post
Old 26 Mar 2005, 10:11   #47
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by Alex Leo Serban:
credeam ca ghilimelele sint mari cit casa
Nu le-am observat.
in lumea avida de senzational in care traim, faptul ca u make the headlines te face cool.
Alex, crede-ma, sa apari in "ziarul" ala nu te face cool. Macar daca te dadeau in Libertatea.
anyway - n-am de gind sa-mi pun singur stampila facindu-mi 'coming out'-ul & sa ma inrolez sub steagul-curcubeu pt un accident biologic...asta e ceea ce nu mi se iarta! de ce as fi 'mindru' pt ceva ce nu am ales eu sa fiu??
Aici ai dreptate.
pur si simplu nu mi-a pasat; faptul ca pozele & profilul erau acolo, 'la vedere', arata cit de putin pret pun pe 'imaginea publica'....
Eu cred ca ti-a pasat, dar nu te asteptai sa ti-o faca talharii. Vrei sa spui ca daca ar fi sa se repete toata tarasenia si ai sti dinainte de ce o sa se intample ai mai lasa fotografiile la vedere ?

"Sursa. Spre deosebire de subiectele anterioare, cazul ALS prezinta o particularitate demna de luat in considerare si motivul principal pentru care am ales sa scriu aceste rinduri. Nu vorbim despre un pictorial paparazzi. Fotografiile au fost descoperite pe un site dedicat homosexualilor, un site pe care ALS isi cauta parteneri de distractie. Sursa este el insusi. Insasi inconstienta de a se expune intr-o lumina nu tocmai favorabila pentru o persoana publica. Personajul a mizat, probabil, pe anonimatul conferit de o comunitate virtuala internationala. Si a gresit. A gresit din pozitia celui care, prin natura profesiei, genereaza atentie si concentreaza interesul publicului."

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif