Thread: WE LOVE BOB
View Single Post
Old 22 Mar 2005, 11:00   #37
Kitty
Novice

Kitty

:lol: Da, sigur!!! Intre timp am vazut si filmul...destul de plictisitor si de neinteresant, dar cu peisaje foarte frumoase. Majoritatea actorilor mi s-au parut foarte falsi, in frunte cu Sergiu Nicolaescu! In ceea ce-l priveste pe Bob/Vlad Zamfirescu...da, Bob este un "naturalist" si cum mai zice madame Frunzetti despre el, dar nu stiu de ce se incapataneaza unii sa spune despre actor ca nu ar fi bun, pentru ca este. Name, l-ai vazut pe scena, la vreun teatru?

Am de gand sa vad si "Shape of Things"; pana acum am vazut "American Buffalo" (unde este foarte bun), "Bash - o trilogie contemporana" si "O noapte furtunoasa" (la Bulandra, celelalte se joaca la Teatrul Act) cu el. Consider ca am vazut cateva piese de teatru la viata mea si reusesc sa imi dau seama de cele mai multe ori cand un actor joaca bine si cand un actor joaca prost, iar Vlad Zamfirescu nu este un actor prost. Vad ca se poarta, mai nou, catalogarea asta dupa un singur film sau un singur spectacol vazut cu un actor...asa si despre Maia Morgenstern cate nu s-au spus, vis-a-vis de rolurile pe care le-a acceptat de-a lungul timpului...si cu toate astea, Maia este o actrita mai mult decat buna!

Binenteles ca ce am zis eu aici este o parere proprie, strict personala! Daca altii il considera pe Vlad Zamfirescu un actor prost, asta e parerea lor, eu doar am incercat sa imi ARGUMENTEZ punctul de vedere cum ca ar fi un actor bun (ah, si apropo, nu ceea ce spune un actor ca personaj il face talentat sau nu, ci felul in care o face).
Kitty is offline   sendpm.gif