View Single Post
Old 17 Mar 2005, 20:10   #12
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by Pitbull:
pe o strada a ramas o gaura neasfaltata, de forma unei cruci usor strambe...
Asta-i chiar socantä! Expresivä, si sugereazä atât de multe! [/quote]
Ma enerveaza doar ca nu mai gaesc poza...

Ar mai fi:

--- eu joc tenis cam o data pe saptamana (va deveni cam o data pe luna dupa vacanta de primavara) cu niste tipi care au ajuns sa-mi fie prieteni. Fiind inca iarna, duminica asta am jucat in sala unui liceu... Unul dintre noi a adus un suc... Si la un moment dat, in timpul meciului de dublu, eram vreo trei in 'biroul' profesorului de tenis, toastand cu Pepsi... Intr-o ordine vaga, am toastat pentru: cupa Davis, pentru Cristian Tudor Popescu, pentru dreapta lui Volchkov, pentru serva lui Hanescu, pentru I. Nastase, care statea si aplauda pe margine, pentru A. Nastase, pentru ca era la indeamana, pentru Steaua, pentru Ghencea, pentru vremea din Chencea, pentru - dâng, dâng, dâng - Gigi Becali, pentru carcotasi pentru manelistu' de Stoica, pentru terenul din Ghencea, pentru bebelushe, pentru ala care este, pentru cei care jucau in timp ce noi toastam, pentru oricine se uita la noi, pentru cei care au intrat si ei in toast, pentru cel care a cumparat sucul (a.k.a. Blondu'), pentru frizerul unui dintre noi care nu s-a mai tuns din vara, pentru ca am spalat paharele, pentru ca s-a termiant sucul...

--- din ciclul "Genii neintelese"... azi dimineata, in drum pe scoala, vad o blonda, care fuge si fuge si fuge si se opreste... nu face nimic, apoi iar fuge... nu imi explic chestia asta...
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif