View Single Post
Old 17 Mar 2005, 00:55   #145
kasper hauser
Senior

kasper hauser

Send a message via Yahoo to kasper hauser
Originally Posted by M0n0:
A...imi cer scuze...dar nu stiam ca cinefilul se uita la orice film la care poate...sa mai auda si altii de ea...si nu stiam ca sa fi cinefil tre sa stii filme extraterestre...dar din nou imi cer scuze...

Pentru tine, probabil sunt. Dar numai pentru tine shi pentru cei care inca mai credeti ca Matrix-ul e o capodopera a cinatografiei mondiale shi LOTR este in topul celor mai tari filme din toate timpurile. Dar pentru mine astea sunt fiilme. Problema se pune in felul urmator:te poti numi un cinefil fara ca macar sa fi AUZIT de Ingmar Bergman, Andrei Tarkovski, Federico Fellini(nu voi mentiona nimic de David Lynch, fiindca in cazul lui lucrurile sunt discutabile) sau de Lars von Trier?(macar de ashtia patru) Raspunsul meu e NU. Iar a mai sustine ca astea sunt filme extraterestre e de-a dreptul rushinos. Omule,intelege odata, ca daca tu nu shi colegii tai de bloc nu au auzit de filmul asta, nu inseamna ca el e lipsit de importanta. E valabil shi invers. Uite-te spre exemplu la "Alexander". Incasari a avut destule, cel putin in primele saptamani. Cu toate astea, filmul e o laba trista. Ca sa nu mai mentionez de jegul ala de "The Passion of the Christ".
In fine a continua discutia e inutil. Cand ai sa te mai aturizezi shi ai sa itzi schimbi modul de a privi unele lucruri, probabil, aceasta discutie s*ar putea tine in alti termeni, dar pana atunci...

P.S: Off-topic: Imi place semnatura ta cu citatuldin "Patima Rosie"