Thread: Closer
View Single Post
Old 12 Mar 2005, 13:35   #18
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

Vazut si eu filmul asta de dragul lui Natalie Portman. E misto sa vezi cum se combina toti intre ei si la sfarsit there's nothing.

De remarcat ca doar cei 4 actori au replici in cam tot filmul (cu MICI exceptii).

Mi-a placut scenariul. No bullshit, mult umor si aboredeaza misto ideea "relatiilor in realitate". Interesant cum sare de la perioada la perioada.

Cand incepe filmul si apare jude law ma gandesc la chris rock cand zice: "why is jude law in every movie i've seen in the last 5 years?", a devenit reflex. Desi, un n-am nimic cu el, nu ma enerveaza precum beyonce sau altii.
Clive owen e genial. Nu stiu daca merita oscarul, dar nominalizarea o merita cu varf si indesat. Personajul lui e foooarte muist dar totusi, e si cel mai simpatic
De cand am vazut Garden State a inceput sa-mi palca Natalie Portman. De atunci imi place din ce-n ce-n mai mult. Aici joaca bestial si merita oscarul, sincer. Scena intre ea si Owen de la bar face toti banii. Astept cu nerabdare sa vad ce filme mai scoate Portman.
De adaugat ca Julia Roberts joaca, dar nimic remarcabil

Faza de la sfarsit cu numele lui Alice este geniala dar parca e inspirata din Usual Suspects.

9/10 Must see.