View Single Post
Old 12 Mar 2005, 13:26   #8
Blue
Veteran

Blue

Draga Blue....
ma uimesti cat de putin stii sa-ti folosesti mintea... daca un film 'te atinge', atunci crede-ma ca nu este o forta a naturii, sau ceva magic, ci este munca regizorului (vezi punctu' doi), munca scenaristului (v. punctul unu), si munca actoriilor (v. punctul patru)... toate criteriile pe care le-am scris eu mai sus, formeaza impreuna un film, si daca acesta 'te atinge', atunci marea parte a criteriilor care fac un film bun, au fost indeplinite...
easy nu, now let's finish.

p.s. 'elementele inteligente' cum le numesti tu, stau la baza orcarui film 'sentimental'.[/quote]

Am zis eu ceva de foarta a naturii?? Sa imi arati si mie unde am zis eu de forta a naturii ?? Hai ca incepi sa scoti de la tine!! Daca tu zici ca atunci cand vezi in premiera un film, ai aceeasi perspectiva cu atunci cand vezi un film a doua oara , a treia oara si asa mai departe cred ca gresesti. Eu nu am zis nimic de forta a naturii. Cand am vazut prima oara Goldeneye pur si simplu m-a uluit in multe privinte( am dat si eu un exemplu). L-am revazut peste ani si ma intrebam oare ce gasisem asa de misto la el. Poate pentru ca multe elemente au fost imitate in alte filme, nu stiu . Poate aleg un exemplu prost, dar de ce au fost atatea persoane la Titanic si a avut aceste incasari si criticii i-au dat nota 10 + la vremea respectiva iar acum multora li se pare un gunoi pur si simplu. A fost sau nu film bun?? Iar intentia mea cu acest topic nu a fost sa isi expuna parerea toti badaranii intr-un mod grosolan!! Poate sunt eu cu minte putina asa , dar eu nu stiu ce cauti tu pe aici !! Du-te pe mirq unde iti este locul!
Blue is offline   Reply With Quote sendpm.gif