Thread: ATENTIE SANTAJ!
View Single Post
Old 07 Mar 2005, 11:17   #88
Alex Leo Serban
Guru
 
Alex Leo Serban
 
Join Date: May 2003
Posts: 4,805
Dear all (mai putin cel care a trimis pozele - iar acela, se pare, NU este nume!),

nu am asteptat sa treaca "valul" pt a raspunde - pur si simplu, s-a mai petrecut un lucru trist (inca unul!): a murit o doamna la care tineam mult si care a fost ca un inger pentru mine: lygia "zenobia" naum...
acest lucru m-a afectat mult, mult, mult mai mult decit mizeriile din ultimul timp.
vreau sa precizez un lucru (probabil, surprinzator pt unii): am vorbit cu... nume. am raspuns, in felul asta, unor mp-uri decente ale sale, in care-mi scria ca nu el este sursa de la care au pornit, in toate directiile, acele poze - ci o alta persoana, gay dupa toate evidentele, cuprinsa de o ura/invidie/gelozie/whatever patologice fata de mine... in fine, n-are rost sa intru in detalii: stiu cine e persoana (nu am dovezi, am doar deductii logice), mi-e greata sa ma gindesc la el.
as vrea sa stiti ca am fost miscat de mesajele voastre de solidaritate. unii m-au sprijinit fara rezerve, altii au incercat sa ma "inteleaga", altii au fost cuprinsi de compasiune... sincer, nu credeam sa ajung sa stirnesc vreodata compasiune! :w00t:
sint multe de spus - voi incerca sa fiu scurt:

1. intr-adevar, unii s-au dovedit mai buni decit as fi crezut: dincolo de jubilatia din primul moment - WOW, als, marea cutra a cinemagiei, ingimfatul ala, scorpia aia, ala cu nasul pe sus, numai fumuri si ifose, a luat-o-n bot, IN FINE!! si-nca cum! :sick: recunosc, inca o data, ca nu ma asteptam. pina si nume s-a dovedit - dincolo de ciondaneala noastra la singe pe forum - un tip cu bun simt... a fost sincer speriat/ingretosat de ura acumulata in individul care-a declansat tot rahatul.
2. in privinta "probelor delicte", lucrurile sint mai complicate... am motive sa ma indoiesc ca ele sint - toate - autentice; poate-si face cineva un pustiu de bine sa-mi trimita si MIE aceste faimoase poze - sa ma conving despre ce e vorba. nu ca as fi (fost, vreodata) usa de biserica - dar nici nu mi-am pus poalele-n cap "la vedere"! (nu exclud o treaba de hacker)
3. gestul dementului aluia gay fiind motivat (si) de invidie sociala (pe linga multe alte frustrari), ii las pe cei care ma cunosc bine, care mi-au calcat pragul si-mi stiu "train de vie"-ul sa explice cit de valabile - sau nu - sint fabulatiile privitoare la "saracia" in care m-as zbate... nu insist pe acest subiect - este oricum secundar: vreau sa spun doar atit: nu am afirmat niciodata pe forum ca m-as scalda in lux sau mai stiu eu ce - am spus (scris), doar, ca am tot ce-mi trebuie, ca nu-mi lipseste nimic si ca - oricind - pot renunta la "activitate", traind din "cheagul" intrat prin mosteniri & altele chestii lucrative... nothing more.
4. pt a intelege mai bine "chestiunea" - vreau sa se inteleaga ca nu sint atit de afectat de "expunere" (nu sint o persoana tocmai pudibonda), ci de banuiala ca mi s-a violat intimitatea/computerul/ in absenta mea... si sa se mai inteleaga ca, desi "vinovat", uneori, de anumite "inclinatii" (nu fanatic, insa!), sint (ramin) - paradoxal, nu? - cit se poate de homofob, detestind comunitarismul gay & cirdasia pe baze de "afinitati sexuale" (nu-ti alegi sexul, rasa si nationalitatea...): NU am profitat niciodata de "homintern" - sint oameni straight care pot sa confirme! -, dimpotriva, m-am tinut deoparte pt ca nu am vrut sa se sugereze, cumva, ca am "urcat" ajutat de X sau de Y. aceasta alergie a mea la "gayofilie" (si care vine, recunosc, din orgoliul de a dovedi ce sint prin mine insumi!) m-a stigmatizat, deja, in sinul comunitatii - care, in mare parte, ma detesta. rezultatul s-a vazut.
5. ce ar mai fi de spus? ah, poate doar atit: nu ma consider infrint. cel care a crezut ca ma va infunda, in felul acesta mizerabil, se inseala amarnic: sint mai puternic (chiar si vulnerabil, "in shantz"...) decit isi inchipuie, iar pe mine obstacolele nu ma doboara - ma umplu de energie pt a le depasi.

cam asta ar fi.
multumesc pt atentie.
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif