Thread: ATENTIE SANTAJ!
View Single Post
Old 07 Mar 2005, 11:15   #87
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by cherryblossom:
eu nu-l cunosc pe ALS si nici nu am nici un 'interes' la el, am auzit si chestii naspa si chestii bune despre el, cu unele sint de acord, cu altele nu... nici mie nu-mi place cind e arogant si emfatic, citeodata e chiar enervant, dar totusi am vazut si cazuri in care isi facea autocritica, iar asta inseamna ceva... nu e nici mai bun, nici mai rau decit mine sau decit tine, ci - asa cum zicea Julia Roberts in 'Closer' - e 'diferit'... dar conteaza mai putin cum e 'omul' ALS, si singurul lucru unde sinteti indreptatiti sa-l criticati pe ALS sint textele pe care le scrie despre filme... pentru asta eu - cu bruma mea de cultura cinematografica - il respect!
splendid!

O creatura a trimis un mail cu poze cu ALS sperand sa-mi schimbe parerea despre el. Nu a facut asa ceva. Este viata lui si voi ii invadati intimitatea. Cred k nume & the gang ar trebui sa taca de acum ptr ca s-au umplut de materie fina maronie. Sa va fie rusine!

Ati mers prea departe. Sa faceti public acest scandal prin a ameninta pe cineva cu niste poze este de tot cacatul. Sunteti niste homofobi notorii care plangeti dupa atentie si recunoastere care tot nu apare si apoi secretati ura si o cacati pe acest forum. Vorba lu' herbert ati facut wc din acest forum.