Thread: ATENTIE SANTAJ!
View Single Post
Old 07 Mar 2005, 10:38   #77
Anonymous
Guru

Anonymous

CINE E PITBULL ASTA, BAI, NENE?

http://groups.msn.com/pitbullsrealm/whoispitbull.msnw
Ia uite ce CV are unchiu’ pitbull. Foarte Sexy. Adica gol.
“Cabaret Directing: - "Jupiter-97", cabaret show for the Paradise Bar, Jupiter, Romania”... cat de penal potzi sa fii?!
Ia zi-ne, unchiule, cum e cu filmul asta... “technical films... the computer components company Microelectronica” ... e despre tragedia unui tranzistor care iubea o dioda sau cum?
“1991-1992 - Reporter-editor-anchorman, "Radio NOVA-22" si “1992-1993 - Editor at the weekly "Expres-Magazin"” –tu, mare regizor de film, lucrai la radio si la ziar si nu te primeau in TVR nici la Viata satului intr-o perioada in care dEschideai orice usa cu diploma de IATC?
Stii schita aia cu “Cer sa mi se restituie taxele scolare”? Tu esti invers, trebuie sa aduci inapoi pelicula la IATC ca ai pierdut timpul p-acolo, nu s-a prins nimic de tine. Esti regizor fara opera, varful carierei tale a trecut de mult, atat ai putut. Ia zi ca sunt curios: tu cand mana cu cineva te prezenti drept regizor, distrusule?
Unchiule, pe tine nu te tine sa faci caterinca de Sopterean pt ca ala e un regizor prost, iar tu nu de 11 ani n-ai mai dat motor decat daca ai masina si ai intors cheia in contact.
Ti-a shuntat nu stiu cine lung metraju’ in Romania? De ce n-ai iesit cu el in stranatate la festival, luzare?
Ti-am cautat numele pe imdb. Nu e. Inseamna ca nu existi, unchiule.
In concluzie, pitbull, nu esti decat un amarat de pechinez. Nu mai sari sa musti pe nimeni, de fund, bai, ciuaua, ca-ti raman dintishorii acolo.
Anonymous is offline   sendpm.gif