|
hm ! ia uite ce-am pierdut !
deci, de asta am fost eu HARTIUT prin niste mail-uri si mesaje private de respectivul nume: pt niste poze cu ALS in pula goala, facandu-si poza in oglinda.
nu stiam care este scopul: sa-mi deterioreze decisiv si iremediabil parerea despre ALS ? sa vezi circ ! tot CIRCUL asta pt niste poze peste care ma pish: ALS imi trimisese mai demult (cam acum un an) albumul lui fotografii de pe yahoo. din care l-am citit (sau, ma rog, o versiune apropiata a lui). m-am socat, am cascat gura si m-am culcat. nimic surprinzator, deci.
eu, dupa aceasta, am ramas fan ALS. inutil sa-mi mai bat degetele sa scriu ca daca ALS are o viata privata 'tumultuoasa', il priveste. lungile postari ale lui Pitbull eu nu le-am citit (ma refer la cele cu 'cauze', manifestari, solutii si alte titluri 'socante') pt ca nu m-au interesat.
ce ma intereseaza in schimb este ca nume se dovedeste, pe langa toate celelalte, un tembel (si zic asta culmea dupa ce mi-am promis sa ma retrag din orice disputa cu el) - ce plan machiavelic ! ma gandesc ce si-o fi spus in mintea lui: 'iau niste poze cu als in pula goala, le trimit tuturor ca sa vada ce scursoare este, si, mama, ce razboi fac ! IL VOI EXPUNE judecatii tuturor, il voi demasca, il voi trimite in purgatoriul prejudecatilor si rusinii. hahahahaha ! haaaaaaahahahahahhahahaha !'.
doamne, dumnezeule. what are we ? what have we become ??