bravo Pitbull... sunt de accord cu tot ce-ai scris, mai ales cu Concluziile trase, si cu Solutia data de tine.
am aflat si eu ce s-a intamplat in ultimul timp de la Nume, si trebuie sa spun ca sunt socat... am fost mai socat cand m-am trezit cu niste poze in inbox, de la un "om de bine"... desi mi-am dorit asa ceva (intr-un fel) acuma trebuie sa spun ca nu stiu cum sa ma simt. sa ma bucur? dece, ca ALS si-o ia in bot pentru toata nesimtirea si aroganta lui? nu, nu cred ca e bine... sau nu asa.
toate discutiile, toate injuraturiile, toate miciile rautati dispar in momentul asta, si ma lasa numai cu un gust amar in gura... n-am vrut sa se ajunga aici. ca ne-am certat pe un forum de cinema, si am descoperit ca marele ALS este un om de kkt, asta e una, dar ce-am vazut azi, m-a lasat fara nici un drept la replica.
si e trist, n-am vrut sa se ajunga aici, si vorbind cu Nume, am aflat ca nici el. s-a intamplat, si acuma intr-un fel, mie imi pare rau.
pacat. imi este mila de el, si mi-as fi dorit sa nu fiu tras in chestia asta. eu nu am nimic de-a face cu tot ce se intampla, si de acu' in colo o sa devin un mic spectator, care nu o sa rada, ci care o se simta vinovat intr-un fel. mi-e mila de saracu' ALS. serios vorbind.
|