Thread: ATENTIE SANTAJ!
View Single Post
Old 05 Mar 2005, 23:11   #43
herbert
Guru

herbert

acest nume a reusit performanta sa instaleze WC-ul pe forumul Cinemagia si-si face nevoile in public. constat cu stupoare ca are si confesori, carora le trimite - spre evaluare?! - mesajele private primite de la alti (naivi) cinemagisti. (Pitbull, macar fereste-ti copilul de asemenea „influente” . nu era necesar sa ne spui ca „lucrati” in echipa).

afirm inca o data ca ma dezgusta profund amusinarea partilor ascunse ale corpului (adica rascolitul prin kkatul altcuiva) pe care o(il) practica acest personaj, nume. cred ca „are o problema de constiinta”, cum ar spune un personaj (alt personaj!) din Solarisul lui Tarkovski. mai are, cred, si grave probleme de ordin psihic...

nu ma intereseaza deloc viata privata a lui ALS si nici a altora de aici. ma intereseaza criticul de film si omul de cultura care este ALS.

am venit pe Cinemagia pt ca imi place filmul (vroiam sa discut despre cinema cu alti cinefili) si pentru ca pe acest forum semna si ALS.
am gasit aici si alte „semnaturi” remarcabile (nu cunosc personal pe nimeni si nici nu ma intereseaza identitatea cuiva), pe care ii apreciez si simpatizez.
am gasit si cativa insi (din fericire mai putini) munciti (terorizati) de o curiozitate bolnavicioasa sa afle cine sunt. Numai cum nu m-au botezat! Am fost, pe rand: Gorzo, Chirilov, neamtul, francezul, basarabeanul, Radu Gabrea (sarmanul, i-a fost balacarita intreaga familie), poetul cutare...(nu mai scriu aici, in acest context, numele poetilor), criticul literar cutare...
pe scurt: am traversat pasaje triste si suparatoare, dar am revenit intotdeauna, pt ca apreciam mai mult sansa de a avea un schimb de opinii despre un film/regizor cu cei cativa onorabili de aici.

pentru mine e clar ca acest personaj, nume, a gresit adresa forumului si ar trebui sa i se spuna acest lucru de catre administratorii Cinemagia.

P.S. e inutil sa mai scriu ca nume mi-a trimis si mie un MP (desi i-am spus sa nu-mi mai scrie pe PM) cu adresa linkului unde pot fi vazute "fotografiile compromitatoare".