Care poze publicate bah tampitilor ? Voi sunteti nebuni ? Alooo ! Nu vad nici o poza pe forum. Eu n-am cerut nici linkuri si nici nu i-am scormonit in calculator lui als.
Ce se intampla extra-forum si in mp nu e treaba voastra. Pur si simplu am venit de pe unde am avut treaba, am deschis calculatorul, m-am logat pe cinemagia si am primit niste linkuri si foarte multe mail-uri. Chiar nu tineam mortis sa vad asa ceva. Daca urma sfatul pe care i l-am dat nu se ajungea aici. NU EU I-AM FACUT ASTA, EU N-AM SPUS NIMIC PE FORUM. Dupa cum singur, a recunoscut stie autorul/ii acestor grozavii.
Daca als tacea, filosof ramanea. Daca nu avea atitudinea deja binecunoscuta nu avea nimeni nimic cu el. In fond pana sa apara pe acest forum imi era simpatic (intr-o oarecare masura).
Oricum tipii care rasar din ce in ce mai des pe acest forum au un dinte foarte ascutit pentru el si nu il vad bine. Pur si simplu eu nu am cerut nimic. Observ (nu-mi disimulez o oarecare satisfactie), ca in jurul lui se strange latzul. Atat !
Situatia a degenerat oricum si se pare ca a fost bine premeditata (weekend, lipsa moderatorilor, trimiterea chestiilor la "dusmani" bla bla.)
La dedicatiile voastre : "noi sa fim sanatosi !"
|